המרענן שלנו לקיץ, אפרול שפריץ

בעונת הקיץ החמה כולנו זקוקים למשקה מרענן! ומה יותר טוב מאפרול שפריץ שמזכיר לנו טיול באיטליה היפיפייה. שם בשעות הצהריים אנשים יושבים בשולחנות בחוץ ושותים את הקוקטייל בצבעו הבוהק עם המון המון קרח. קוקטייל קלאסי ופשוט שמושלם למזג אוויר חם באמת. בואו נתחיל!

מצרכים:

- 3 מנות פרוסקו יין לבן מבעבע או קאווה (90 מ"ל)

- 2 מנות אפרול (60 מ"ל)

- 1 מנה סודה (30 מ"ל)

- קוביות קרח

- גבעול טימין מהגינה

הוראות הכנה:

- ממלאים חצי כוס בקוביות קרח

- מוזגים 3 מנות יין לבן מבעבע

- מוזגים 2 מנות אפרול

- סוגרים עם סודה

- מקשטים עם גבעול טימין